content image

Op 3 november 2007 opende Rijwielhandel Jelle Dijkstra zijn deuren aan de Schritsen 1 te Harlingen. Tezamen met mijn zus Tsjikke, die voornamelijk de administratie zal doen, zijn wij het er over eens dat wij staan aan de voet van een zeer mooie toekomst.

Na 2 werkgevers, Hayma te Stiens en Jan Terpstra te Sneek en Leeuwarden en 20 jaar ervaring in de fietsbranche ben ik er helemaal klaar voor om mijn eigen zaak te exploiteren.

Met een winkeloppervlakte van 600 M² kunnen wij onze klanten dan ook ruim aanbod aan fietsen aanbieden in onze winkel tezamen met daarbij behorende onderdelen en accessoires. In de werkplaats kunnen wij er voor zorgen dat u een vertrouwd en veilige fiets terug krijgt wanneer u uw fiets ter reparatie aanbied. Dit geld uiteraard ook voor al onze nieuwe fietsen welke de deur pas verlaten nadat deze een grondige inspectie hebben ondergaan.

Wij doen zaken met 3 grote fietsmerken namelijk , Pointer , Avalon , Qwic , Trennergy , Bsp en Multicycle. Speciaal voor race en atb fietsen hebben wij het merk Merida.

Ook de kinderen zijn wij niet vergeten. Voor hen zijn er de merken Batavus ,  Loekie.

Voor de accessoires bieden wij merken als BBB, Agu , Willex , Bobike, Qibbel , Yep en Simson.

Wij zien u dan ook graag terug in onze ruim opgezette winkel.

Rijwielhandel Jelle Dijkstra
Schritsen 1
8861 CR Harlingen

0517-431514
info@rijwielhandeljelledijkstra.nl