Wist u dat ..... 

Wij bij rijwielhandel Jelle Dijkstra bij alle nieuwe fietsen meerdere servicebeurten weggeven tegen speciale tarieven. Op deze manier is het onderhoud van uw fiets gegarandeerd van goed onderhoud. Want u weet dat goed onderhoud zeer belangrijk voor uw fiets is en wanneer u dit vroeg tijdig doet kunt u heel veel problemen voorkomen in de toekomst. Voor de punten welke nagekeken worden bij een servicebeurt verwijzen wij u naar het kopje onderhoud en kijk dan bij de gegevens van een grote onderhoudsbeurt.Hieronder word nog aangegeven wat de servicebeurten kosten. Wij wensen u dan ook veel plezier met uw nieuwe fiets en hopen samen met u op vele veilige kilometers. 

Want u weet het ook voor onderhoud geldt ..... " uw wens is onze uitdaging "

1e servicebeurt na 2 maanden na aankoop en is GRATIS. 
2e servicebeurt na 4 maanden na aankoop en kost € 17,50. 
3e servicebeurt na 9 maanden na aankoop en kost € 25,00. 
Onderhoudsbeurt na 1 jaar na de 3e servicebeurt en kost € 54,00 *.
* Op vertoon van vaste klant kaart slechts € 42,50. 
In overleg is het mogenlijk om de data enigzins te verschuiven. 

Winterwerkplaats aanbieding.

In de periode van 1 november tot 1 maart hebben wij de onderhoudsbeurt in de aanbieding van € 54,00 voor slechts € 42,50.

Om u nog meer van dienst te zijn sturen wij een kaartje wanneer uw fiets weer aan een servicebeurt of onderhoudsbeurt toe is. Wanneer u hier op ingaat en uw fiets bij ons brengt voor onderhoud dan krijgt u een volgende keer weer een kaartje. Geen reactie betekent dat u uit het systeem bent. U krijgt dus minimaal 1 kaartje en maximaal tot u niet meer reageert.